KAPCSOLAT | HU | EN

 

     
Címlap

LÁTVÁNY
ÉPÍTÉSZ MŰTEREM


MŰTEREM TERVEZŐK SZOLGÁLTATÁSOK TERVEK PÁLYÁZATOK REFERENCIÁK

 

Vácdukai családi ház, 2014

Műterem

Fő profilja épületek építészeti és belsőépítészeti tervezése az ország egész területén. Szemléletmódja fiatalos, kortárs. A megrendelő igénye áll az első helyen, azt formálja, fejleszti egy, a mai kornak megfelelő, esztétikus és praktikus épületté. Műtermünk nemcsak külsőleg igényes és arányos megjelenésű épületeket tervez. A külsőségektől sokkal inkább fontosabb számára a belső terek használhatósága, a tér élménye, a terek logikus kapcsolata. E két szemléletet olvasztja össze egy harmonikus tervvé.

A tervezés kiegészítéseként Műtermünk foglalkozik még felelős műszaki vezetéssel és műszaki ellenőrzéssel, szintén az ország egész területén. Számunkra fontos, hogy az általunk tervezett ház szakszerű irányítás alatt épüljön fel, elkerülve ezáltal a kivitelezésből származó hibákat. Ez számunkra fontos, de a megrendelőnek véleményünk szerint még fontosabb, mert ő fog benne élni, ő fogja használni éveken át.

Vállalunk továbbá az elektronikus építési napló vezetését, teljeskörű ÉTDR ügyintézést, építési tanácsadást, épületek felmérését.

Amennyiben nem győzzük a megkereséseket, a megrendeléseknél előnyben részesítjük a közeli településeket, mint például Budapest, Vác, Dunakeszi, Göd, Szob, stb. (észak Pest megyei települések), de az ország teljes területéről keressenek bátran.

 

vissza

 


LÁTVÁNY ÉPÍTÉSZ MŰTEREM 2167 Vácduka, Petőfi Sándor utca 19/A. 06 (30) / 21 63 778 latvanyepitesz@gmail.com © Tempfli M. Szilárd | 2016