KAPCSOLAT | HU | EN

 

     
Címlap

LÁTVÁNYÉPÍTÉSZ
ÉPÍTÉSZ MŰTEREM


MŰTEREM TERVEZŐK SZOLGÁLTATÁSOK TERVEK PÁLYÁZATOK SEGÉDLETEK

 

Vácdukai családi ház, 2014

Bemutatkozás

Építészeti tervezéssel már az egyetemi évek alatt elkezdtünk foglalkozni. Ez időben neves mentorok felügyelete mellett folytattuk a munkát. Az egyetem abszolválása után PHD képzés mellett tervezési gyakorlatot végeztünk, majd 2012-ben önálló építész tervezői jogosultságot szereztünk. Ekkor alapítottuk első vállalkozásunkat is. Az idők folyamán a vállalkozás profilját folyamatosan új jogosultságokkal bővítettük.

Jelenleg a LÁTVÁNYÉPÍTÉSZ Építész Műterem fő profilja épületek építészeti tervezése az ország egész területén. Két irodát is fenntartunk, egyet Vác melletti Vácdukán, egyet pedig Nyíregyházán. Az iroda preferenciája a fiatalos, kortárs építészeti stílus, de szinte bármilyen megrendelői igényt kiszolgálunk, legyen az hagyományos, mediterrán vagy kortárs épület. A tervezés során legfontosabb, hogy az adott épület a lehető legjobban illeszkedjen bele az adott tervezési környezetbe. Műtermünk nemcsak külsőleg igényes és arányos megjelenésű épületeket tervez, hanem a külsőtől sokkal inkább fontos számunkra a belső terek használhatósága, a tér élménye, a terek logikus kapcsolata. A tervezés során igyekszünk felesleges tereket nem tervezni, törekszünk a kompakt megoldásokra. E két megközelítést olvasztjuk össze egy harmonikus tervvé.

A tervezésen felül foglalkozunk még műszaki ellenőrzéssel, épületenergetikai tanúsítványok készítésével és építésügyi műszaki szakértői tevékenységgel is. Mindezt szintén az ország egész területén. Számunkra fontos, hogy a felügyeletünk alatt épülő ház szakszerű irányítás alatt épüljön fel, elkerülve ezáltal a kivitelezésből származó hibákat, visszabontásokat, javításokat.

Telekvásárlás előtt építészeti tanácsadással is foglalkozunk, az általunk tervezett épületek esetében teljeskörű ÉTDR ügyintézést végzünk. Műemlék épületek felmérését is vállaljuk.

Megrendelések elfogadásánál előnyben részesítjük a közeli településeket, mint például Vác, Dunakeszi, Göd, Szob, Fót, Mogyoród, Veresegyház, stb. (észak Pest megyei települések), Nyíregyháza, Debrecen, Kisvárda, Mátészalka, Nagykálló, stb. (Szabolcs-Szatmár bereg megyei és Hajdú-Bihar megyei települések). Természetesen a Balaton környéke is a preferenciáink között szerepel.

 

vissza

 


LÁTVÁNYÉPÍTÉSZ ÉPÍTÉSZ MŰTEREM | 06 (30) / 21 63 778 | © Tempfli M. Szilárd | 2022